fbpx
Сьогодні
19:27 20 Лют 2019

Керівник поліції Херсонської області порадив організатору вбивства Гандзюк втекти, - активісти

Керівник поліції Херсонської області Артур Меріков порадив організатору вбивства Катерини Гандзюк втекти.

Про це пишуть у спільноті "Хто замовив Катю Гандзюк?".

"Артур Меріков – поки що керівник Нацполіції Херсонської області. Він причетний до вбивства Катерини Гандзюк. І буде звільнений з посади. Саме Меріков попередив кримінального авторитета Олексія Левіна (Москала) про те, що за ним ведеться спостереження і йому краще виїхати. Попередив через батька, вбивцю-рецидивіста Москала-старшого. Про це нам стало відомо відразу з декількох джерел. Наступного ж дня після отримання інформації від Мерікова Левін (Москал) втікає в Домінікану", – йдеться у повідомленні.

Активісти зазначають, що Левін безпосередньо організовував вбивсто Каті на замовлення Владислава Мангера, Євгена Рищука та Андрія Гордеєва.

Артур Меріков – поки що керівник Нацполіції Херсонської області. Він причетний до вбивства Катерини Гандзюк. І буде…

Posted by Хто замовив Катю Гандзюк? on Wednesday, February 20, 2019

"Для розуміння масштабності кримінально-мафіозного синдикату, з яким доводилось боротись Каті, а тепер нам: брат Артура Мерікова – Вадим, депутат Верховної ради, входить до фракції Народний Фронт. Безпосередній підлеглий Мерікова, Сергій Курділов, є кумом керівнику групи виконавців Торбіна (Опера). Він організовував покривання реальних злочинців і вів слідство хибним шляхом. Курділов, під чиїм наглядом поліція намагалась повісити справу на стрілочника, як і десятки інших правоохоронців (слідчих, оперативних співробітників), що фальсифікували цю справу, продовжують служити в лавах поліції. Їх просто «сховали» подалі від Главку в районних відділках поліції Херсонщини", – написали активісти.

17 жовтня Президент України присвоїв Артуру Мерікову спеціальне звання «генерала поліції третього рангу». В цей час Катя була ще жива і знаходилась в Київському опіковому центрі.

Зазначається, що Меріков повинен був отримати погони генерала ще 24 серпня, на День Незалежності. Але після повного саботажу розслідування херсонською поліцією і затриманням невинного Новікова, з генеральськими зірочками в Києві вирішили почекати. Чекали менше двох місяців.

"За нашими данними, зараз керівництво Нацполіції збирається відсторонити Артура Мерікова з посади начальника. Його місце з приставкою «в.о.» займе його нинішній зам Микола Цап. Але нас цікавить інше. Чи буде Меріков затриманий і чи побачимо ми його на лаві підсудних за покривання особливо тяжкого злочину?", – пишуть активісти.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: