fbpx
Сьогодні
23:02 19 Лют 2019

Смертельна ДТП у Харкові: Дронов також визнав свою провину

Обвинувачений у ДТП, яка сталася у Харкова в жовтні 2017 року і в результаті якої загинули 6 осіб, Геннадій Дронов в останньому слові визнав провину і попросив вибачення у потерпілих в аварії.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на суд.

"Дронов в останньому слові на дебатах назвав те, що сталося, нещасним випадком без злого умислу з його боку і попросив вибачення у жертв трагедії. За його словами, він визнав провину і розкаюється в тому, що почав рух на жовтий сигнал світлофора, водночас, раніше ніколи не притягувався до відповідальності за перевищення швидкості. Він також критично оцінив судовий процес, зазначивши, що те, що відбувалося, "не було схоже на істину", – розповіли в суді.

Після останнього слова Дронова його захисник Сергій Перепелиця звернувся до суду із заявою процесуального характеру, суддя відмовився її розглядати і пішов до нарадчої кімнати.

"Що стосується сторони обвинувачення, то прокурори вважають провину обох водіїв доведеною і наполягають на максимальному терміні покарання для кожного: по 10 років позбавлення волі", – додали в суді.

Вирок буде оголошено 26 лютого о 14:00.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: