fbpx
Сьогодні
14:05 19 Лют 2019

Порошенко підписав закон про зміни до Конституції щодо курсу України в ЄС і НАТО

Закон набуває чинності з дня, наступного за днем ​​його опублікування

Глава держави Петро Порошенко підписав законопроект №9037 про зміни до Конституції України щодо закріплення курсу України на вступ до Європейського союзу і НАТО. Він підписав документ у ході спецзасідання Верховної ради, передає РБК-Україна.

Так, сьогодні відбувається спеціальне засідання ВР у зв'язку з п'ятою річницею з початку збройної агресії Російської Федерації проти України.

"У присутності друга України Дональда Туска засвідчити єдність влади, єдність усіх гілок у питанні європейської та євроатлантичної інтеграції", – зазначив глава держави перед підписанням закону.

Документом визначається, що до повноважень Верховної ради належить визначення засад внутрішньої і зовнішньої політики, реалізація стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в ЄС і в НАТО. Законом передбачається, що президент є гарантом реалізації стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в ЄС і НАТО, а Кабінет міністрів забезпечує реалізацію цього стратегічного курсу.

Закон набуває чинності з дня, наступного за днем ​​його опублікування.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: