fbpx
Сьогодні
14:17 19 Лют 2019

Помер модельєр і креативний директор Карл Лагерфельд

Помер модельєр і креативний директор французького модного дому Chanel Карл Лагерфельд. Про це повідомляє Le Figaro. Йому було 85 років.

Видання повідомляє, що модельєр погано себе почував останні кілька тижнів, але інших подробиць не призводить. Причина смерті поки не називається.

Paris Match уточнює, що Лагерфельда терміново госпіталізували вночі 18 лютого, а вранці у вівторок, 19 лютого, він помер.

В кінці січня Лагерфельд вперше не вийшов на уклін в кінці показу нової колекції в Парижі. Ця подія схвилювала відвідувачів показу, оскільки починаючи з 1983 року модельєр ніколи не пропускав привітальних виходів в фіналі дефіле будинку Chanel. Пізніше представники бренду пояснили це втомою креативного директора.

Карл Отто Лагерфельд – німецький модельєр і фотограф, народився в 1933 році в Гамбурзі. Працював в модних будинках Fendi, Chloe, Krizia. Компанію, названу своїм ім'ям, він заснував в 1974 році. У 1983 році Лагерфельд став художнім директором будинку Chanel, де спочатку працював над створенням колекцій прет-а-порте, а потім заснував лінійки KL і KL by Karl Lagerfeld.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: