fbpx
Сьогодні
16:37 18 Лют 2019

ЄС вводить "азовський" пакет санкцій проти РФ

Рада ЄС схвалила "азовський пакет" санкцій проти Росії

Заступник голови адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв заявив, що рада міністрів закордонних справ ЄС схвалила "азовський пакет санкцій проти Російської Федерації (РФ). Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Як раз наша участь у конференції (у Мюнхенській конференції з безпеки, – ред.) співпала з тим, що ЄС готувався до засідання Ради міністрів ЄС, яке сьогодні відбулося, і я хотів би сказати, що нарешті ЄС після певної паузи прийняв важливе рішення щодо пакета санкцій, так званий "азовський" (пакет, – ред.), – повідомив Єлісєєв.

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Павло Клімкін зазначив, що в разі прийняття на засіданні Ради міністрів закордонних справ Європейського союзу так званого "азовського пакету" санкції проти Росії введуть в дію через кілька тижнів.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко заявив, що "азовський пакет" санкцій проти Росії схвалять на початку тижня.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: