fbpx
Сьогодні
14:55 18 Лют 2019

Мангер повернувся на роботу після внесення застави

Фото: liga.net

Мангер провів апаратну нараду в Херсонській облраді

Голова Херсонської облради Владислав Мангер, який підозрюється в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк, повернувся на роботу. Про це повідомляє РБК-Україна.

Повідомляється, що сьогодні Мангер провів апаратну нараду. Крім того, він заслухав звіт про роботу комунальних підприємств за тиждень і доручив тримати їх діяльність на контролі.

Раніше Луценко повідомив, що Мангеру оголошено підозру в організації вбивства Гандзюк.

Кримінальний авторитет Москал, який втік з країни від підозри в організації вбивства Гандзюк, виявився прямо пов'язаним з головою Херсонської облради Владиславом Мангером. За тиждень до нападу юрист Мангера Андрій Мурашкін передав "Москалу" за безцінь базу відпочинку на узбережжі Чорного моря у селищі Лазурному.

Нагадаємо, 28 січня, на засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної Ради щодо розслідування справи Катерини Гандзюк батько активістки виступив зі зверненням, у якому назвав імена політиків, які, на його думку, причетні до замовлення вбивства його доньки.

9 лютого "Батьківщина" офіційно виключила Мангера зі своїх лав та рекомендувала піти з облради.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: