fbpx
Сьогодні
09:46 18 Лют 2019

Литва закликала країни ЄС "сильніше" боротись з російською пропагандою

Захід недооцінює інформаційний вплив Росії, вважає міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс. Він також висловився на підтримку жорстких санкцій щодо Росії.

Про це повідомляє  DW.

Партнерам Литви в Євросоюзі треба докладати більше зусиль для боротьби з російською пропагандою. Про це заявив литовський міністр закордонних справ Лінас Лінкавічюс в інтерв'ю газеті Neue Osnabrücker Zeitung, що було опубліковане в понеділок, 18 лютого. Європа повинна ретельніше готуватися до відбиття інформаційної війни з Росії, переконаний він.

На думку Лінкавічюса, Захід "усе ще недооцінює інформаційний вплив Росії". Було би наївним вважати, що "лише східноєвропейські країни перебувають під прямим або непрямим впливом Москви", відзначив міністр. Брехня є "сильною зброєю", якщо використовувати її правильно та у великих масштабах, додав він.

Лінкавічюс також висловився на підтримку жорсткої санкційної політики стосовно Росії. За його словами, брак ясної позиції стосовно РФ "провокує поведінку, що призводить до нових ускладнень".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: