fbpx
Сьогодні
10:21 16 Лют 2019

У Бекірова з’явилися болі в серці і задишка через інсулін, – адвокат

Затриманому в окупованому Криму кримськотатарському активісту Едему Бекіровуне допомагає інсулін, який йому призначили після медичного огляду.

Про це повідомив адвокат Іслям Веліляєв, інформує видання Крим.Реалії.

В активіста, який зараз перебуває у СІЗО, зберігається підвищений рівень цукру у крові. При цьому інсулін не лише не допомагає, а й спричинив появу болей у серці та задишки.

"Я відвідав Едема Бекірова в СІЗО. Він постійно скаржиться на здоров'я. У нього постійно високий тиск і рівень цукру. Це при тому, що йому три рази у день роблять ін'єкцію інсуліну. Раніше, коли він брав таблетовані препарати від цукру, вони йому допомагали – рівень цукру був в межах норми. Крім того, через те, що йому колють інсулін, у нього з'явилися болі в серці і задишка. Інсулін, як відомо, дає навантаження на серце. Спить він сидячи, так йому легше", – зазначив правозахисник.

У зв'язку з цим адвокат ставить під сумнів доцільність ліків, які призначили Едему Бекірову. Також він додав, що планує домогтися вивезення Бекірова в одну з міських лікарень Сімферополя для повторного медогляду.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: