fbpx
Сьогодні
Відео 22:51 15 Лют 2019

В Україні випробували радіокомплекс, що блокує всі види дронів

На Чернігівщині військові проводять випробування спеціального радіокомплексу українського виробництва для боротьби з безпілотними літальними апаратами.

Про це Укрінформу повідомив спецкор інформаційного агентства Міністерства оборони України Олександр Штупун.

"Для стеження за режимними об'єктами та позиціями наших армійців у Збройних Силах України активно вивчають методи і засоби протидії безпілотним літальним апаратам. Один з них – спеціальний радіокомплекс української розробки. Апробацію новинка проходить на Чернігівщині", – сказав він.

В «Десні» випробували українську іновацію для протидії БПЛА

Розвиток військових технологій не стоїть на місці і в нашому Навчальному центрі слідкують за новинками. Останнім часом почастішали випадки використання ворожими силами безпілотних літальних апаратів. Тож Збройні Сили України, аби запобігти стеженню за режимними об'єктами та позиціями наших армійців, активно вивчають методи протидії БПЛА. Один з них – спеціальний радіо комплекс української розробки та виробництво. Апробацію новинки зробили в «Десні».Відео в мережі YouTube: https://youtu.be/l0HdTCk9l-Y

Posted by Навчальний центр "Десна" – Прес-служба on Friday, February 15, 2019

За словами Штупуна, комплекс для боротьби з БПЛА та дронами цивільного та військового призначення виготовлений у формі стрілецької зброї. Він має направлену дію і блокує всі види дронів – перекриває сигнали телеметрії, GPS-навігації та управління. Зона гарантованого перекриття, в залежності від модифікації, складає від 1 до 6 км.

За інформацією прес-служби навчального центру "Десна", апробація новинки проходила на території цієї військової частини.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: