fbpx
Сьогодні
23:52 15 Лют 2019

У Харкові організували фейковий мітинг на підтримку кандидата в президенти. Ним виявився серійний убивця

У Харкові 13 лютого відбувся фейковий мітинг на підтримку "кандидата" за участі бажаючих підзаробити 1 тис. грн на політичній акції.

Про це повідомляє харківське видання 057.ua.

Організатором мітингу виступило саме видання з метою провести експеримент-провокацію і перевірити, чи знайдуться охочі помітингувати за гроші навіть не питаючи, ким є "кандидат".

Видання обрало "кандидатом" відомого серійного вбивцю Анатолія Онопрієнка, на рахунку якого щонайменше 52 вбивства. Мітингувальникам за участь у акції пообіцяли по 1 тис. грн.

За даними видання, на мітинг прийшли понад 100 людей. Ведучий заходу спромігся "розвести" учасників на вигукування слоганів "Онопрієнко – це ми", "Онопрієнко – це сила", "Онопрієнко – майбутнє України". При цьому деякі учасники навіть розповідали на камеру, що голосуватимуть саме за Онопрієнка, хоча ще не читали його передвиборчої програми.

Після згортання заходу в редакцію почали надходити дзвінки з вимогою грошей і навіть погрозами, проте журналісти порадили почитати, хто такий Онопрієнко, і закликали не продавати свої голоси.

Нагадаємо, раніше в Одесі містян запросили на мітинги вигаданого кандидата у президенти.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: