fbpx
Сьогодні
16:58 15 Лют 2019

Одного з кандидатів у президенти викликали в НАЗК для надання пояснень

Національне агентство з запобігання корупції запросило кандидата в президенти Сергія Таруту та кількох заступників міністрів для надання пояснень щодо можливого порушення закону про запобігання корупції.

Про це повідомляє прес-служба агентства.

Таруту викликають у зв'язку з можливим порушенням вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів. Його чекають 20-21 лютого упродовж робочого дня.

Також з такого ж питання на 10:00 20 лютого запрошують у НАЗК депутата Южноукраїнської міської ради Володимира Венгера, а на 10:00 21 лютого заступника міністра інфраструктури Юрія Лавренюка.

Кличуть надати пояснення щодо неподання повідомлення про суттєві зміни в майновому стані першого заступника міністра юстиції Олену Сукманову, прокурора Київської місцевої прокуратури №5 Альону Скорікову, начальника відділу розслідування аварій Головного управління Держпраці у Харківській області Віктора Горобця та заступника начальника відділу ГУ ДФС у Вінницькій області Олега Ловцова.

Першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі Максима Нефьодова викликають дати пояснення за ознаками порушення обмеження щодо сумісництва та суміщення.

Також запрошують до НАЗК голову м. Березань Київської області Володимира Тимченка (за ознаками невиконання вимог НАЗК) та начальника відділу держеконагляду на митній території Азовського моря Ірину Зіброву (несвоєчасно подала декларацію за 2017 рік).

"Неявка посадової особи не є перешкодою для здійснення подальших можливих заходів відповідно до вимог законодавства України про адміністративні правопорушення", – відзначили у НАЗК.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: