fbpx
Сьогодні
20:08 14 Лют 2019

Українці кажуть "так" дошлюбному сексу, - опитування

Дві третини українців вважають, що сексуальні стосунки до шлюбу – це нормально.

Відповідні результати опитування "Кохання та секс очима українців" опублікувала група "Рейтинг" до Дня Святого Валентина.

За даними опитування, 67% українців розповіли, що мають постійного сексуального партнера, а ще 4% – непостійного. 19% опитаних відповіли, що наразі не мають сексуального партнера, але перед цим мали партнерів. Тільки 3% опитаних зазначили, що не мають партнера і ніколи не мали перед цим, 7% відмовилися давати відповідь на питання.

А майже п'ята частина опитаних, тобто 16%, вважають нормальним мати постійні стосунки з більш ніж двома особами одночасно, а 70% не погоджуються з цією думкою.

Кохання та секс очима українців

Ставлення до дошлюбного сексу суттєво відрізняється у різних регіонах України. Зокрема, На Півдні та Сході України дошлюбний секс схвалюють 72% опитаних, у Центрі – 67%, а на Заході – всього 58%.

41% опитаних вважають,що "подружній обов'язок у ліжку" є обов'язковим для чоловіків, але скільки ж мають і протилежну точку зору.

Лише 19% вважають, що жінка, яка перебуває у шлюбі, зобов'язана займатися сексом із чоловіком, навіть якщо вона цього не хоче.

Майже 80% опитаних погодилися з твердженнями про те, що секс є дуже важливою частиною життя людини (10% – не погодилися). Більш схильні підтримувати це твердження були ті, хто перебуває в зареєстрованому/незареєстрованому шлюбі.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: