fbpx
Сьогодні
14:04 14 Лют 2019

Свіжа соціологія: Зеленський впевнено виривається в лідери

26,9% українців, які братимуть участь у голосуванні на президентських виборах, мають намір підтримати шоумена Володимира Зеленського.

Такі результати опитування Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), проведеного з 31 січня до 10 лютого, оприлюднили 14 лютого.

КМІС

За Зеленським у рейтингу слідують чинний голова держави Петро Порошенко (17,7%) і лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко (15,8%).

 

Крім того, в першому турі серед респондентів, які вирішили, що підуть на вибори, 9,8% готові підтримати висуванця "Опозиційною платформи – За життя" Юрія Бойка, 6,6% – лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка, 6,1% – лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка.

Серед усіх опитаних за Зеленського проголосували б 16,4%, за Порошенка – 10,8%, а за Тимошенко – 9,6%, але 27% респондентів ще не визначилися з вибором.

При цьому, за висновком соціологів, Порошенко зберігає найгірший "антирейтинг" (40,8%), за ним іде Тимошенко (25,2%), а Зеленський в антирейтингу шостий (10,8%).

 

У рамках всеукраїнського дослідження громадської думки на замовлення клієнта КМІС методом особистого інтерв'ю опитав 2007 осіб, які проживають у 134 населених пунктах усіх регіонів України за винятком окупованих територій Криму й ОРДЛО.

Статистична похибка вибірки не перевищує 3,3%.

Також повідомляється, що насьогодні тільки 6 партій проходять у Верховну Раду.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: