fbpx
Сьогодні
16:42 14 Лют 2019

МАУ дозволила оплачувати додаткову ручну поклажу онлайн

МАУ дозволила оплачувати перевезення додаткової ручної поклажі в режимі онлайн під час покупки авіаквитка.

Про це пише avianews.

Збір за провезення речі з габаритами до 40х30х10 см і вагою до 5 кг становить 15 євро за переліт в одну сторону.

Пасажир незалежно від класу перельоту на середньомагістральних або далекомагістральних рейсах МАУ може замовити перевезення в салоні літака не більше однієї додаткової речі.

З 15 січня 2019 року на рейсах МАУ почали діяти нові правила провезення ручної поклажі, які в більшій мірі торкнулися пасажирів, які подорожують по безбагажним тарифами.

Вони передбачають, що мандрівники, які купили квитки по low-cost цінами або за тарифом «тільки ручна поклажа», можуть взяти в салон тільки одну сумку з габаритами до 55х40х20 см і вагою до 7 кг. В якості додаткових речей дозволені верхній одяг, парасольку, тростину і ліки, необхідні в польоті.

Діяли до 15 січня правила дозволяли всім пасажирам економ-класу провозити безкоштовно в салоні один основний предмет вагою до 7 кг і габаритами до 55х40х20 см, а також додаткові предмети, сумарна вага яких не перевищує 5 кг: дамську або чоловічу сумку, фотоапарат або бінокль, портативний комп'ютер, пресу для читання в польоті, парасольку або тростину, верхній одяг.

Зараз додатковий предмет з габаритами до 40х30х10 см і вагою до 5 кг на додаток до основного місця ручної поклажі включений до перевезення тільки за тарифами, які мають провезення багажу.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: