fbpx
Сьогодні
Відео 20:48 14 Лют 2019

"Хто замовив Гандзюк": під час візиту Порошенка до Харкова активістам розірвали плакат

Під час візиту до Харкова Петра Порошенка у четвер, 14 лютого, активісти спробували привернути увагу президента до справи про вбивство Катерини Гандзюк відповідним плакатом, однак його розірвали правоохоронці.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав активіст Володимир Рисенко.

"Спробували сьогодні в Харкові запитати у Петра Олексійовича: "Хто замовив Катю Гандзюк?". Отримали порваний плакат, як чесну відповідь", – написав Рисенко.

Акцію організували і провели представники Харківського антикорупційного центру. На принесених ними плакатах було написано закреслені прізвища голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва і його заступника Євгена Рищука, яких батько херсонської активістки Майдану Катерини Гандзюк звинуватив у співпраці з підозрюваним у вбивстві дочки.

Активісти зустрічали президента з плакатами під час відкриття харківської філармонії після реконструкції на вулиці Римарській.

За інформацією активістів, коли кортеж президента під'їжджав до будівлі філармонії, один з активістів підняв плакат, який відразу стали виривати підбігли невідомі з шевронами поліції. В результаті, плакат порвали.

Спробували сьогодні в Харкові спитати Петра Олексійовича #Хто_замовив_Катю_Гандзюк? Отримали порваний плакат, як чесну відповідь.

Posted by Володимир Рисенко on Thursday, February 14, 2019

Спитали Порошенка про Рищука і Гордєєва в Харкові

Це Харків сьогодні. Поліція рве плакат з прізвищами ймовірних вбивць Каті Гандзюк – Андрій Гордєєв та Евгений Рищук саме перед тим, як відчиняються двері машини Петро Порошенко. Це так гаранта оберігають від незручних запитань? Це і є обіцяна свобода слова, про яку так люблять говорити кандидати у президенти сьогодні? На прямі запитання активістів про те, коли Гордєєва буде знято з посади голови Херсонської облдержадміністрації, Порошенко також не відповів. Фото та відео надав активіст Харківський антикорупційний центр Dmytro Bulakh. Шановний Петро Олексійович, ми обіцяли вам, що будемо зустрічати вас в кожному місиі. Наші плани не змінились. Думаєте, що світ, в якому не вбивають молодь, де не має корупції, бандитизму, де колишній беркут не добиває людей ногами, а всі лише дякують бога за те, що ви є в цій країні, справді існує?Думаєте, якщо чогось не бачити, то цього не існує? Це реакція не президента, а дитини. Вам доведеться відкрити очі. І доведеться перестати торгуватись із Батьківщиною про те, хто із трьох замовників має понести покарання. Вони всі мають бути покарані. А перед цим відправлені на політичний смітник.Відмовтесь від Гордєєва та Рищука, дозвольте правосуддю здійснитись.

Posted by Хто замовив Катю Гандзюк? on Thursday, February 14, 2019

Раніше повідомлялося, що охоронці Порошенка напали на активіста ініціативи "Хто замовив Гандзюк?" на передвиборчому форумі.

Нагадаємо, 28 січня на засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної Ради щодо розслідування справи Катерини Гандзюк батько активістки виступив зі зверненням, у якому назвав імена політиків, які, на його думку, причетні до замовлення вбивства його доньки.

4 лютого активісти зібрались під Адміністрацією президента та офісом партії "Батьківщина", аби ще раз нагадати, що особи, причетні до вбивства Каті Гандзюк, не тільки на свободі, але й займають керівні посади у державних органах влади, а відтак мають можливість впливати на слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: