fbpx
Сьогодні
14:27 13 Лют 2019

В одному з міст Донеччини мер вирішив заохочувати співробітників за скинуті кілограми надбавкою до зарплати

Міський голова Покровська Руслан Требушкін ініціює введення надбавки до зарплати своїм підлеглим, які займаються спортом.

Про це повідомляє ТК «Орбіта».

Він запропонував розробити положення, щоб кожен, хто займається спортом, веде здоровий спосіб життя, правильно харчується – у цілому, подає приклад іншим – отримував надбавку до зарплати в розмірі 10%.

«Ніхто не буде за вами стежити, – зазначив міський голова. – Але подавайте заявки, відвідуйте тренування, знімайте кожне тренування і діліться результатами в «Фейсбук». Ми всі будемо «лайкати» просування здорового способу життя, і будемо за це заохочувати».

З недавнього часу на тренувальних пробіжках по вихідним почали вести облік присутніх, а керівникам, чиї колективи не представлені, загрожують санкції – від позбавлення премій до звільнення.

Тепер мер на початку чергового апаратної наради у виконкомі озвучив нову ідею: запропонував керівникам підприємств і установ організувати для своїх співробітників заняття фітнесом.

Працівники одного з міських фітнес-клубів показали відеопрезентацію програми зі спалювання жиру і довгостроковому здоровому схудненню. Представники фітнес-клубу запропонували працівникам міськради та його структурних підрозділів, а також членам їх сімей жіночої статі соціальний пакет (повна вартість – 900 гривень за 3 місяці) з 10-відсотковою знижкою.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: