fbpx
Сьогодні
18:06 13 Лют 2019

У Києві перехід біля центрального вокзалу повністю звільнили від нелегальної торгівлі

У Києві перехід над платформами приміських поїздів біля Центрального вокзалу повністю вивільнили від нелегальної торгівлі.

Про це у Facebook повідомив депутат Київради Андрій Андрєєв.

За його словами, останній демонтаж Київблагоустрій провів вночі, відтепер перехід тут повністю вільний від нелегальної торгівлі.

"Радий повідомити, що сумнозвісний перехід-клоака перед «трубою» Центрального залізничного вокзалу повністю вивільнено від нелегальної торгівлі. На фото – останній демонтаж, що його "Київблагоустрій" провів вночі, та свіженькі ранкові фото, по суті, порожнього переходу. Знаю, скільки нарікань в киян викликала оця перемичка. І тепер, після чергового прибирання цього "мурашнику" вокзальна поліція просто зобов'язана утримати ситуацію", – написав Андрєєв.

https://www.facebook.com/andreev.solomianka/posts/2257812167829466

Раніше мер Києва Віталій Кличко заявив про плани до травня перетворити залізничний вокзал столиці на сучасний європейський вокзал.

У свою чергу, глава Мінінфраструктури Володимир Омелян допустив передачу Центрального вокзалу Києва у концесію приватному інвестору.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: