fbpx
Сьогодні
08:49 13 Лют 2019

У День закоханих реєстрація шлюбів відбуватиметься до опівночі

У День закоханих реєстрацію шлюбів здійснюватимуть до 24:00.

Про це заявив міністр юстиції Павло Петренко, повідомляє прес-служба Міністерства юстиції.

"Що може бути романтичнішим, ніж одруження в День всіх закоханих? Багато молодят обирають саме цю дату для створення своєї сім'ї, і ми готові надати їм усі необхідні для цього послуги без черг та зайвої бюрократії. Кохайтеся! А про документи подбає Мін'юст", – зазначив Павло Петренко.

Петренко запевняє, що 14 лютого до опівночі працюватимуть 94 відділи державної реєстрації актів цивільного стану в усіх областях України.

Крім того, цього дня можуть ще раз освідчитися один одному в коханні та повторно одружитися. Замовити повторне одруження можна в межах проекту "Ювілейне весілля". За словами Павла Петренка, послуга коштує від 176 грн, а її остаточна вартість залежить від того, якими додатковими сервісами закохані захочуть скористатися.

Міністр юстиції запевняє, що торік у День закоханих одружилися 2 тис. 393 пари, при цьому найбільшу кількість шлюбів зареєстрували в столиці – 216 пар. Послугою "Ювілейне весілля" скористалися минулого року 549 закоханих пар.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: