fbpx
Сьогодні
18:51 13 Лют 2019

Прокурори просять заарештувати Мангера до 3 березня, адвокати готові внести заставу в розмірі 1 млн грн

Владислав Мангер

Прокуратура просить обрати для глави Херсонської обласної ради Владислава Мангера запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 3 березня без застави.

Про це в ході судового засідання заявила прокурор Вікторія Калита, передає РБК-Україна.

Звинувачення вважає, що Мангер може переховуватися від правосуддя. За даними слідства, за останні роки він перетинав кордон України 112 раз, а його сім'я володіє будинком у Відні.

Також прокурор заявила, що в ході організації замовного вбивства активістки Катерини Гандзюк учасники злочину використовували засоби конспірації. На думку прокуратури, це свідчить про можливе знищення доказів у цій справі.

Слід зазначити, що 3 березня закінчується строк досудового розслідування у справі про вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк. Потім розслідування може бути продовжено, тоді продовжать і строк запобіжного заходу.

Нагадаємо, адвокати Мангера заявили про його готовність пройти поліграф з питання вбивства активістки Катерини Гандзюк.

Також адвокати голови Херсонської облради Владислава Мангера готові внести за нього заставу. Про це заявив захисник Костянтин Глоба.

За словами Глоба, адвокатське об'єднання "Баррістерс" готовий внести за Владислав Мангера заставу в розмірі одного мільйона гривень.

В це об'єднання входять три захисника голови Херсонської обласної ради: Олександр Шадрін, Андрій Левковець і Костянтин Глоба. Керує об'єднанням претендент на посади директора НАБК і глави Нацполіції Олексій Шевчук.

Раніше повідомлялося, що Мангер заявив, що вбивство Гандзюк організував генерал СБУ.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: