fbpx
Сьогодні
21:11 13 Лют 2019

Кабмін дозволив Супрун виконувати обов’язки міністра охорони здоров’я

Кабінет міністрів України сьогодні, 13 лютого, прийняв розпорядження, яке дозволяє Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я України, зокрема, підписувати документи щодо розподілу ліків та вакцин.

Про це повідомляє прес-служба МОЗ у Facebook.

Згідно з постановою, "щоб забезпечити безперервність роботи МОЗ України 13 лютого Кабінет міністрів України прийняв розпорядження, яке дозволяє в.о. міністру охорони здоров'я Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я України, крім виключних повноважень міністра як члена Кабінету міністрів України, визначених постановою Кабінету міністрів України від 17 липня 2003 р. № 1096 "Про порядок виконання обов'язків міністра у разі його тимчасової відсутності".

Зазначається, що це розпорядження є консолідованим рішенням уряду.

"Розпорядження дозволяє розблокувати найбільш критичні питання роботи МОЗ. Цей винятковий крок Кабінету міністрів є відповіддю на те, що робота МОЗ України була заблокована рішенням Окружного адміністративного суду Києва", – повідомляють у МОЗ.

Підкреслюється, що дане розпорядження дозволяє Супрун підписати важливі документи, зокрема, й щодо розподілу ліків та вакцин у регіони.

"Розпорядження уряду дозволяє затвердити розподіл вакцин і ліків у регіони, відправити на закордонне лікування 44 українців, продовжити процес будівництва дитячої лікарні "ОХМАТДИТ" та закупівлю обладнання та інші рішення, що потребують негайного затвердження. Ці документи будуть підписані найближчим часом", – додали у відомстві.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: