fbpx
Сьогодні
14:34 12 Лют 2019

Турецька авіакомпанія збільшує кількість рейсів між Києвом та Стамбулом

Авіакомпанія Turkish Airlines, базовий перевізник Туреччини, з 15 лютого збільшить кількість прямих рейсів між Стамбулом і Києвом з 21 до 24 рейсів на тиждень.

Про це повідомив гендиректор представництва турецької авіакомпанії Turkish Airlines в Україні Дінчер Саіджі на прес-конференції, повідомляє Главком.

«З 15 лютого 2019 буде додано три додаткових рейси на маршруті між Стамбулом і Києвом. Таким чином, загальна кількість рейсів Turkish Airlines до Києва становитиме 24 на тиждень», – сказав він.

Зазначимо, що авіакомпанія Turkish Airlines з 15 листопада збільшила кількість прямих рейсів між Стамбулом і Києвом з 16 до 21 рейси на тиждень. 

Turkish Airlines – флагманський перевізник Туреччини, що базується у Стамбулі. Здійснює регулярні рейси до 257 іноземних і 49 внутрішніх аеропортів в Європі, Азії, Африці та Америці. В Україні авіакомпанія працює з 1993 року. 

Кількість напрямків, куди здійснює польоти авіакомпанія, досягла 304, з яких 49 – це внутрішні рейси і 255 – міжнародні рейси в 122 країни світу. Парк авіакомпанії складається з 325 літаків, з яких 215 вузькофюзеляжних, 92 широкофюзеляжних і 18 вантажних бортів.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: