fbpx
Сьогодні
08:47 12 Лют 2019

Рищук розповів про суперечку у Facebook з Гандзюк і заявив, що вимагає допиту із застосуванням поліграфа

Заступник голови Херсонської ОДА Євген Рищук заявив, що з активісткою Катериною Гандзюк знайомий не був і бачився "двічі в житті на відстані десяти метрів".

Про це Рищук заявив в ефірі телеканалу 112.

"Я з Катериною в житті бачився двічі на відстані десяти метрів і ніколи з нею не розмовляв. Максимум у нас колись була суперечка у Фейсбуці декілька разів, але я потім її заблокував. Якщо мені з кимось неприємно спілкуватися, то я його блокую і на цьому все закінчується. Ось і все наше спілкування з Катериною Гандзюк у житті," – зазначив Рищук.

Також Рищук вимагає допиту із застосуванням поліграфа.

"Сьогодні зранку (11 лютого, – ред.) я вже був у СБУ, мене допитали. Я написав заяву про те, що я вимагаю зробити опитування із застосуванням поліграфа. Тим самим я хочу вибити ґрунт з-під ніг тих обвинувачів, які намагаються мене в чомусь звинувачувати. Я маю на увазі активістів. Я вже сьогодні вилітаю назад до Херсона, адже вдома на мене чекає сім'я і діти", – заявив Рищук.

Заступник Голови Херсонської ОДА зазначив, що вимагатиме надання йому охорони.

"Є ризик для моєї сім'ї, вимагатиму, щоб дали мені охорону. Є багато інформації навколо мене, але радує, що сьогодні генпрокурор заявив, що фактів проти мене у справі Гандзюк немає, це мене заспокоює. Найближчим часом буду чекати, коли СБУ буде готова провести зі мною розмову з поліграфом, і далі будемо працювати", – зазначив Рищук.

Нагадаємо, що Рищука тимчасово відсторонили від посади на період розслідування вбивства активістки Катерини Гандзюк.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: