fbpx
Сьогодні
09:41 11 Лют 2019

У Варшаві відкрилася виставка малюнків українського політв’язня Романа Сущенка

Відповідну виставку організовують спільно посольство України в Польщі та Спілка польських журналістів (SDP).

Про це повідомляє Укрінформ.

"Посол України в Польщі Андрій Дещиця спільно зі Спілкою польських журналістів сердечно запрошують на вернісаж вистави малюнків українського журналіста українського інформаційного агентства "Укрінформ" і політичного в'язня Кремля Романа Сущенка, створених у застінках московського слідчого ізолятора у 2016-2018 рр.", – повідомляється у Facebook.

У рамках відкриття виставки відбудеться дискусія за участі доньки політв'язня Юлії Сущенко, посла України в Польщі Андрія Дещиці, голови Спілки польських журналістів Кшиштофа Сковронського, керівника польського інформагентства РАР Войцєха Сурмача.

Posted by Ambasada Ukrainy w Rzeczypospolitej Polskiej/Посольство України у Польщі on Thursday, February 7, 2019

Захід відвідають польські та іноземні дипломати, представники української громади Польщі, пересічні поляки, українські, польські та іноземні ЗМІ.

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, порушуючи міжнародні правила, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув із приватною поїздкою. 7 жовтня 2016 року йому пред'явили звинувачення у шпигунстві. У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ це спростували.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: