fbpx
Сьогодні
15:39 11 Лют 2019

НКРЕКП запустила сервіс розрахунку вартості нестандартного підключення до електромереж

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), запустила сервіс розрахунку вартості нестандартного підключення до електричних мереж. Про це повідомляється на Facebook глави НКРЕКП Оксани Кривенко.

Повідомляється, що на сайті НКРЕКП запустили калькулятор для розрахунку орієнтовної вартості нестандартного підключення електроустановок замовника до електричних мереж оператора системи розподілу.

"Він дає можливість замовникам (користувачам систем розподілу) в оперативному порядку отримати відповіді на наступні питання: скільки орієнтовно буде коштувати послуга з нестандартного приєднання; яка орієнтовна вартість приєднання за потужність і лінійну частину приєднання; в які строки відбудеться приєднання; яка відповідальність оператора системи розподілу за несвоєчасне надання послуги", – зазначила Кливенко

Зазначимо, скористатися сервісом можна за посиланням. Крім того, оновлено калькулятор розрахунку орієнтовної вартості послуги стандартного приєднання.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: