Мангер заявив, що не був знайомий з Гандзюк і відкидає звинувачення ГПУ

Голові Херсонської обласної ради Мангеру оголосили підозру в організації вбивства Гандзюк, відкидає всі звинувачення Генеральної прокуратури і називає справу проти нього політично мотивованою.

Про це він сказав у коментарі телеканалу «112 Україна» у себе вдома в Херсоні, куди правоохоронці прийшли з обшуком.

«Я з Катериною взагалі не був знайомий. І ніяких зв'язків з нею не було. І «зв'язки», які сьогодні малюються в пресі деякими політичними силами, комусь таки потрібні. Я зараз в очі можу сказати нашим глядачам і всім людям, що цю людину я не знав, я з нею не спілкувався. І ми взагалі ні в роботі, ні в політиці з нею не перетиналися», — стверджує Мангер.

Голова Херсонської обласної ради також заявив, що взяв безстрокову відпустку до закінчення слідства і готовий співпрацювати з правоохоронцями.

«Я готовий відповідати на всі питання слідчих. Я відкритий до слідства і не збираюсь нікуди їхати, тікати і буду співпрацювати на 100% зі слідством», — додав він.

Раніше Луценко повідомив, що Мангеру оголошено підозру в організації вбивства Гандзюк.

Кримінальний авторитет Москал, який втік з країни від підозри в організації вбивства Гандзюк, виявився прямо пов'язаним з головою Херсонської облради Владиславом Мангером. За тиждень до нападуюрист Мангера Андрій Мурашкін передав "Москалу" за безцінь базу відпочинку на узбережжі Чорного моря у селищі Лазурному.

Нагадаємо, 28 січня, на засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної Ради щодо розслідування справи Катерини Гандзюк батько активістки виступив зі зверненням, у якому назвав імена політиків, які, на його думку, причетні до замовлення вбивства його доньки.

4 лютого активісти зібрались під Адміністрацією президента та офісом партії "Батьківщина", аби ще раз нагадати, що особи, причетні до вбивства Каті Гандзюк, не тільки на свободі, але й займають керівні посади у державних органах влади, а відтак мають можливість впливати на слідство.

9 лютого "Батьківщина" офіційно виключила Мангера зі своїх лав та рекомендувала піти з облради.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Свіжі дописи

  • Новини

Позиція Трампа щодо України “не така чорно-біла, як дехто думає”, – Сікорський

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський вважає, що позиція кандидата в президенти Сполучених Штатів від… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Ворог атакував КАБами село на Харківщині, є руйнування

У ніч на 29 квітня російські війська обстріляли керованими авіабомбами село на Харківщині. Про це… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Україна зможе отримувати кошти на фінансування війни до 2028 року

Україна отримала від Сполучених Штатів життєво важливу військову допомогу в розмірі 61 млрд доларів. Проте… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Латвія передала Україні обладнання для відновлення енергетики: трансформатор із Ризької ГЕС та інше

Акціонерне товариство Latvenergo з метою відновлення енергосистеми України передало пакет обладнання для відновлення енергетичної інфраструктури.… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

У ISW зазначили, що відхід військ ЗСУ з позицій не сприяє швидким тактичним успіхам росіян

Експерти Інституту вивчення війни вважають, що відхід Сил оборони з позицій від Бердичів, Семенівки та… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Головнокомандувач ЗСУ показав авіаудари по місцях зосередження особового складу росіян

Військові Збройних сил України завдали ударів по місцях зосередження російських загарбників. Про враження цілей у… Читати більше

Monday April 29th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.