fbpx
Сьогодні
13:52 11 Лют 2019

Мангер заявив, що не був знайомий з Гандзюк і відкидає звинувачення ГПУ

Владислав Мангер

Голові Херсонської обласної ради Мангеру оголосили підозру в організації вбивства Гандзюк, відкидає всі звинувачення Генеральної прокуратури і називає справу проти нього політично мотивованою.

Про це він сказав у коментарі телеканалу «112 Україна» у себе вдома в Херсоні, куди правоохоронці прийшли з обшуком.

«Я з Катериною взагалі не був знайомий. І ніяких зв'язків з нею не було. І «зв'язки», які сьогодні малюються в пресі деякими політичними силами, комусь таки потрібні. Я зараз в очі можу сказати нашим глядачам і всім людям, що цю людину я не знав, я з нею не спілкувався. І ми взагалі ні в роботі, ні в політиці з нею не перетиналися», — стверджує Мангер.

Голова Херсонської обласної ради також заявив, що взяв безстрокову відпустку до закінчення слідства і готовий співпрацювати з правоохоронцями.

«Я готовий відповідати на всі питання слідчих. Я відкритий до слідства і не збираюсь нікуди їхати, тікати і буду співпрацювати на 100% зі слідством», — додав він.

Раніше Луценко повідомив, що Мангеру оголошено підозру в організації вбивства Гандзюк.

Кримінальний авторитет Москал, який втік з країни від підозри в організації вбивства Гандзюк, виявився прямо пов'язаним з головою Херсонської облради Владиславом Мангером. За тиждень до нападуюрист Мангера Андрій Мурашкін передав "Москалу" за безцінь базу відпочинку на узбережжі Чорного моря у селищі Лазурному.

Нагадаємо, 28 січня, на засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної Ради щодо розслідування справи Катерини Гандзюк батько активістки виступив зі зверненням, у якому назвав імена політиків, які, на його думку, причетні до замовлення вбивства його доньки.

4 лютого активісти зібрались під Адміністрацією президента та офісом партії "Батьківщина", аби ще раз нагадати, що особи, причетні до вбивства Каті Гандзюк, не тільки на свободі, але й займають керівні посади у державних органах влади, а відтак мають можливість впливати на слідство.

9 лютого "Батьківщина" офіційно виключила Мангера зі своїх лав та рекомендувала піти з облради.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: