fbpx
Сьогодні
15:22 11 Лют 2019

Доказів причетності Гордєєва до вбивства Гандзюк немає, - Луценко

Також відсутні дані про обізнаність замголови Херсонської ОДА Євгена Рищука про план Мангера щодо вбивства Гандзюк

У слідства немає доказів причетності голови Херсонської обласної держадміністрації Андрія Гордєєва до вбивства активістки Катерини Гандзюк. Про це заявив генпрокурор Юрій Луценко, повідомляє "Укрінформ".

За словами Луценка, слідству не надано жодного факту та жодного свідчення.

"На сьогодні немає жодного повідомлення про причетність Гордєєва до злочину щодо Гандзюк. Жодного факту, свідчення слідству не надано", – підкреслив генпрокурор.

Луценко також додав, що немає і даних, які б свідчили про обізнаність замголови Херсонської ОДА Євгена Рищука із так званим планом Мангера стосовно вбивства Гандзюк. При цьому слідство має докази причетності Рищука до підпалів лісу.

"Щодо пана Рищука… зараз він перебуває у Службі безпеки у Києві, дає свідчення. Якщо доказів буде достатньо, йому буде пред'явлено звинувачення", – сказав він.

Нагадаємо, Луценко заявив, що голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер є замовником і частковим організатором вбивства активістки Катерини Гандзюк.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: