fbpx
Сьогодні
21:17 10 Лют 2019

Вибори-2019: на час передвиборчої агітації правоохоронці посилять заходи безпеки

На час передвиборчої агітації правоохоронці збираються посилити заходи безпеки.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

Посилити заходи безпеки правоохоронці збираються через низку провокацій, які відбулися з метою зриву передвиборчої агітації двох кандидатів у президенти.

"Кількість масових заходів, пов'язаних з виборами, збільшується кожного дня. Наголошую на проведенні превентивних заходів з недопущення правопорушень. Повинна бути задіяна "поліція діалогу". Ми усвідомлюємо рівень терористичної загрози, тому потрібно проводити також і фільтраційні заходи", – сказав перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

Одна із цілей правоохоронців – це недопущення застосування вогнепальної, холодної та хімічної зброї. Задля цього вони планують залучати всі необхідні спецпідрозділи, які знаходяться в резервах.

Правоохоронці планують взяти під контроль всі режимні приміщення, а особливо ті, де є зброя та таємні документи. Також планується посилення заходів безпеки під час масових заходів. У МВС стверджують, що за ситуацією, пов'язаною з виборчим процесом, стежитимуть цілодобово.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: