fbpx
Сьогодні
12:10 10 Лют 2019

У Києві почали евакуювати авто за неправильну парковку

У Києві комунальники разом з поліцією почали евакуювати автомобілі, які припарковані не за правилами.

Про повідомили в КП Центр організації дорожнього руху.

У комунальному підприємстві для виконання поставленої мети було запроваджено цілодобову роботу вантажних автомобілів-евакуаторів із краном-маніпулятором та екіпажів у складі водіїв і працівників, які забезпечують завантаження, перевезення та розвантаження транспортних засобів.

В виконавчому органі додали, що "тимчасове затримання транспортних засобів здійснюється у разі наявності у патрульного поліцейського підстав вважати, що водієм вчинено порушення, передбачене ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані наркотичного або алкогольного сп'яніння), ч. 3. ст. 122 КУпАП (Порушення правил зупинки чи стоянки), ст. 124 КУпАП (Вчинення дорожньо-транспортної пригоди), ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом без наявності посвідчення водія, свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, а також страхового полісу), а також у разі виявлення транспортного засобу боржника, оголошеного у розшук відповідно до ст. 36 Закону України Про виконавче провадження".

Раніше повідомлялося, що 1 лютого на вулиці Києва вийшли перші інспектори з паркування.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: