fbpx
Сьогодні
13:31 10 Лют 2019

Стало відомо, хто віддав наказ затримати активістів в Києві

Начальник Головного управління Нацполіції міста Києва Андрій Крищенко заявив, що особисто віддав наказ поліцейським під час "штурму районного управління поліції".

Про це він заявив в ході прес-конференції, передає РБК-Україна.

Він зазначив, що особисто віддав наказ поліцейським.

"Була спроба захоплення районного управління, в якому є велика кількість вогнепальної зброї. Тому було задіяно спецпідрозділ поліції для розблокування та припинення можливих тяжких наслідків. Діям спецпризначенців буде надана оцінка слідчими ДБР і нашим службовим розслідуванням: як діям вже в рай управлінні, так і діям поліцейських по першому затриманню", – повідомив Крищенко.

Нагадаємо, вчора, 9 лютого, правоохоронці затримали у Києві близько 40 осіб при спробі "штурму управління поліції", в результаті інциденту троє поліцейських доставляють в лікарню.

Повідомлялося, що поліція забрала особисті речі та побила активістів.

Глава Нацполіціі Сергій Князєв прокоментував сутички і зазначив, що "поліція буде діяти законно, адекватно, але безкомпромісно".

Пізніше стало відомо, що Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за фактом перевищення повноважень співробітниками поліції під час акції під Подільським райвідділом.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: