fbpx
Сьогодні
Трейлер 15:51 10 Лют 2019

Польські розробники анонсували запуск комп'ютерної гри про Чорнобильську зону

Польська студія The Farm 51 опублікувала перший трейлер і офіційні системні вимоги гри про чорнобильську Зону під назвою Chernobylite.

Для запуску гри потрібно як мінімум 45 Гб на жорсткому диску, повідомляється на сторінці гри в магазині Steam.

Chernobylite – науково-фантастична гра на виживання в жанрі "жахи", в якій поєднуються вільне дослідження світу, складні бої і нелінійний сюжет.

"Спробуйте вижити і розкрити заплутані таємниці Чорнобиля у відтвореній за допомогою 3D-сканування реальної Зоні відчуження. Пам'ятайте, що присутність військових – не єдина ваша проблема", – запевняють розробники.

За словами творців, розвиток сюжету в грі Chernobylite також залежить від дій гравця, від рішень і зусиль з пошуку правди або уникнення її.

Серед мінімальних системних вимог вказуються процесор: Intel Core i5-2500K CPU, 8 Гб оперативної пам'яті, відеокарта: Geforce GTX 770 або AMD Radeon HD 7870, а також 45 Гб на жорсткому диску. Для більш комфортної гри потрібні процесор Intel Core i7 4790k CPU і 16 Гб оперативної пам'яті.

Chernobylite

Цікаво, що представники студії The Farm 51 особисто їздили в Зону відчуження та відсканували там безліч об'єктів за допомогою власної технології Reality 51. "Зберігайте рішучість і холодний розум – ЧАЕС вже не та, що раніше", – запевняють автори в описі гри.

Додамо, вихід хоррора про ЧАЕС заплановано на серпень 2019 року. Поки підтверджена лише PC-версія Chernobylite.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: