fbpx
Сьогодні
14:06 09 Лют 2019

У Литві створили Tinder для собак з притулку

Любителі тварин в Литві придумали спосіб вирішення старої проблеми, озброївшись новими технологіями.

Мобільний додаток під назвою GetPet працює за принципом відомої багатьом платформи для знайомств Tinder і пропонує користувачам вибрати собі чотириногого друга, який живе в притулку, повідомляє АР.

Засновниця місцевого притулку для собак SOS Gyvunai Ілона Реклятіте говорить про зрослий інтерес до її вихованцям: "Я дуже рада, що придумали такий додаток. У нас тепер з'явилося більше шансів знайти господарів і будинок для наших вихованців, а це значить, що ми можемо допомогти і іншим собакам, які все ще живуть на вулиці".

GetPet показує профілі пухнастих чотириногих, які дивляться сумними очима. Прокрутка вниз показує більше інформації про цуценя, і зацікавлені можуть потім провести пальцем праворуч. Якщо ви проведете пальцем ліворуч, з'явиться профіль іншого собаки.

Вайдас Гецявичюс, один із творців програми, розповів, що ідея прийшла до розробників, коли вони побачили бездомного собаку на вулиці через вікно. Наразі в додатку доступні лише собаки, але планується додати ще кішок та інших тварин.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: