fbpx
Сьогодні
15:53 09 Лют 2019

Охоронці Порошенка напали на активіста ініціативи "Хто замовив Гандзюк?" на передвиборчому форумі

Активісту Миколі Виговському, який прийшов на зустріч із Петром Порошенком, не дали задати президенту запитання: "коли двоє замовників вбивства Катерини – Андрій Гордєєв та Євген Рищук – будуть зняті з їх посад?"

Про це повідомляється у спільноті "Хто замовив Катю Гандзюк?".

Двоє охоронців Порошенка тримали його за плечі та не давали встати з місця і підняти плакат. Вимогу показати свої документи проігнорували, а коли активіст спробував сфотографувати провокаторів, забрали телефон. Плакат, який тримав Микола, порвали.

Гандзюк

Сьогодні Порошенко офіційно оголосив про старт своєї передвиборчої кампанії на форумі "Відкритий діалог", який проходив у Палаці спорту в Києві.

Раніше повідомлялося, що активістів "Хто замовив Катю Гандзюк?" забрали до поліцейського відділку із зустрічі Тимошенко з виборцями.

Нагадаємо, 28 січня на засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної Ради щодо розслідування справи Катерини Гандзюк батько активістки виступив зі зверненням, у якому назвав імена політиків, які, на його думку, причетні до замовлення вбивства його доньки.

4 лютого активісти зібрались під Адміністрацією президента та офісом партії "Батьківщина", аби ще раз нагадати, що особи, причетні до вбивства Каті Гандзюк, не тільки на свободі, але й займають керівні посади у державних органах влади, а відтак мають можливість впливати на слідство.

Раніше Луценко пообіцяв назвати імена замовників до президентських виборів.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: