fbpx
Сьогодні
12:10 09 Лют 2019

Одеський активіст заявив, що на нього вже вдруге готується замах

Керівник одеського "Народного руху України" Михайло Кузаконь заявляє, що на нього готується замах.

Відповідне відеозвернення він оприлюднив 8 лютого 2019 року на своїй сторінці у Facebook.

"Мені сьогодні стало відомо, що на мене вдруге раз готується замовне вбивство. У наше місто Одеса заїхала група для виконання цього злочину. Ця інформація вже передана в правоохоронні органи, – каже Кузаконь. – Я хочу, щоб всі усвідомлювали: якщо мене або когось із мого оточення буде вбито, винними будуть представники влади високого рівня. Їм точно відомо, хто стоїть за всіма злочинами проти представників одеської громади".

Окрім того, політик офіційно звернувся до Нацполіції.

"Відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 14 "готування до злочину" і ст. 112 "посягання на життя державного чи громадського діяча" Кримінального кодексу України. Зараз вирішується питання про винесення постанови про обрання чоловіку заходів безпеки", – йдеться в повідомленні прес-служби ГУ НП в Одеській області.

ТЕРМІНОВА ЗАЯВА!Прошу поширитиTsn.uaСлідство.ІнфоDSNG 1plus1 mediaТелеканал ZIK2plus2.ua/oruzhieSkrypin.ua На Даху24 Каналespreso.tvТелеканал "Миколаїв"Телеканал "Прямий"телеканал СТБПравдаТУТ media groupnewsone.uahromadske.uaСуспільне мовленняНовий канал5+ KanalasУНИАННовое ВремяФакти ICTVISTV ChannelТелеканал УкраїнаРадіо СвободаIgor LutsenkoLena SotnykRoman SinicynКатерина ЛихоглядMasi NayyemЕвгения ЗакревскаяСергій СтерненкоMariana PietsukhMustafa NayyemХто замовив Катю Гандзюк?

Posted by Михайло Кузаконь on Friday, February 8, 2019

Нагадаємо, 2 серпня в автомобіль Toyota, у якому перебували Кузаконь і Козьма, врізалася вантажівка ГАЗ. Інцидент стався в Одесі. Поліція кваліфікувала це як замах на вбивство. Підозрюваних затримали та арештували.

Зазначимо, що протягом 2018 року в Одесі сталися замахи на проукраїнських громадських діячів Сергія Стерненка, Віталія Устименка, Олега Михайлика.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: