fbpx
Сьогодні
15:26 08 Лют 2019

Священик ПЦУ освятив квартиру Януковича

Квартиру у 240 квадратних метрів на Оболонській набережній, яка належала екс-президенту Віктору Януковичу, освятив священик Петро.

Священик зазначив, що днями під час служби до нього підійшов управитель та запропонував освятити квартиру. Про те, що це квартира Януковича, він дізнався тільки коли прибув на місце, сказав чоловік. Про це передає Громадське.

 

7 лютого Агентство з розшуку та управління активами (АРМА) передало компанії-управителю ПП «Юридична фірма «СВМ-Консалтинг» у фактичне управління квартиру екс-президента Віктора Януковича. Управитель Володимир Сидоренко зазначив, що квартира потребує ремонту, але пошуки орендаря вони почали вже зараз.

Попри часткову відсутність мереж та меблів експерти оцінили квартиру площею 240 квадратних метрів у 26 мільйонів гривень. Янукович і досі юридично залишається власником квартири, але у зв'язку з арештом не має доступу до неї.

Управитель також має застрахувати квартиру та укласти окремі договори з компаніями-постачальниками електроенергії та води. Борги Януковича він не буде сплачувати, а вони в нього, за словами представника АРМА, за 4 роки склали близько сотні тисяч гривень.

Кошти від оренди квартири йтимуть державі, а відсотки — управителю.

Ця квартира, а також ще два гаражі загальною вартістю близько 1, 5 мільйонів гривень, були арештовані у межах кримінального провадження щодо неправомірного відчуження майна екс-президентом Януковичем, яке розслідується Генеральною прокуратурою України.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: