fbpx
Сьогодні
13:33 08 Лют 2019

Стало відомо, коли запрацює Фонд енергоефективності

Фонд енергоефективності на ₴14 мільярдів, метою якого є надання фінансової та технічної допомоги для енергомодернізації житлового фонду, створений урядом у червні 2017 року, почне свою роботу в першому кварталі 2019 року. 

У червні 2017 року Верховна Рада прийняла закон про створення в Україні Фонду енергоефективності, метою якого є надання фінансової та технічної допомоги для енергомодернізації житлового фонду, про це повідомляє агентство УНІАН

Про це під час Години уряду в Раді повідомив віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадій Зубко. За його словами, багато вирішальних кроків зроблено, щоб запустити фонд енергоефективності. 

"Закон був прийнятий, уряд імплементував всі нормативні акти щодо запуску фонду, підібраний наглядова рада, до якої увійшли два представники від уряду, два незалежних представники і зараз очікуємо ще представника – члена Євросоюзу в наглядову раду", – сказав він.

За його словами, ім'я представника від ЄС вже відомо, але до моменту підписання контракту воно не буде оголошено.

Крім цього, також проходить відбір на посади в дирекції фонду, конкурс буде незалежним, тому що здійснюється наглядовою радою.

"Сьогодні є відбір на чотири посади: директор фонду, технічний директор, фінансовий директор та керівник служби аудиту", – зазначив він. Як зазначив Зубко, зараз від Європейського союзу є підтримка на 100 мільйонів євро.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: