fbpx
Сьогодні
09:08 08 Лют 2019

Шестеро кандидатів в президенти підписали спільний меморандум

Кандидати в президенти України Анатолій Гриценко, Володимир Зеленський, Андрій Садовий, Юлія Тимошенко, Олександр Шевченко та Віктор Бондар підписали меморандум за чесні вибори і про спільну протидію фальсифікаціям на заклик громадських організацій.

Меморандум був підписаний в ефірі телеканалу "1+1" у програмі "Право на владу".

"Ми, кандидати в президенти України, усвідомлюючи, що основою демократичного суспільства є вільні демократичні вибори, розуміючи важливість забезпечити демократичний шлях розвитку України, об'єднуємо наші зусилля для протидії фальсифікації виборів і захисту вільного і чесного волевиявлення громадян України. Сьогодні чесність і прозорість виборів знову під загрозою. Численні факти свідчать про те, що влада готується до масштабної фальсифікації результатів виборів. Такі спроби фальсифікувати вибори нічтожают майбутнє наших дітей", – йдеться в документі.

Зазначені кандидати в президенти закликали інших кандидатів, політиків, громадських лідерів, волонтерів та простих українців приєднатися до цієї ініціативи.

"Ми також закликаємо кожного громадянина України не дати втягнути себе в процес фальсифікації виборів і повідомляти про всі факти і спроби фальсифікацій в координаційну раду, яка в найближчі дні буде створено нашими політичними силами. Ми також звертаємося до наших міжнародних партнерів із закликом допомогти захистити вільний вибір українського народу", – pfзначається в тексті.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: