fbpx
Сьогодні
21:44 08 Лют 2019

Реакція: Гнап не поспішає відкликати свою кандидатуру з президентських виборів

тренинг Гнап

Дмитро Гнап прокоментував рішення політради "Сили людей" щодо заяви про відкликання його кандидатури.

"Політрада нашої партії закликала мене знятися з президентських перегонів. Я поважаю думку колег. Втім, підкреслю, що рішення про мою участь у виборах було прийнято після моєї перемоги у праймеріз. Де мене підтримала більшість членів партії, які взяли участь у голосуванні", – пише Гнап.

"А остаточне рішення про мою участь в президентських виборах ухвалював з'їзд партії. Тому, попри заяву політради, найважливішою в цьому питанні є думка з'їзду. Де я готовий відверто і відкрито про все поговорити. Думаю, що взагалі в цій ситуації не варто ухвалювати поспішних рішень. А слідувати процедурам. У нас є Центральна Контрольно-Ревізійна Комісія, яка може провести перевірку і надати свої висновки з'їзду. На її питання я теж готовий відповідати, якщо такі будуть", – наголосив він.

Також Гнап зауважив, що станом на цю хвилину він не отримав від екс-колег зі "Слідство.Інфо" реквізити для переказу коштів.

Раніше повідомлялося, що "Сила людей" офіційно вимагає від Гнапа зняти свою кандидатуру з президентських виборів і хоче повернути гроші застави.

Нагадаємо, 7 лютого стало відомо, що Дмитро Гнап у 2015 році не перерахував отримані редакцією "Слідство.Інфо" 15 тисяч євро на потреби армії.

Народні депутати Остап Єднак та Наталія Веселова від партії "Сила людей" закликали Гнапа, який є представником партії на виборах, зняти свою кандидатуру.

Гнап заявив, що не вважає за потрібне знімати свою кандидатуру з президентських виборів.

Сьогодні Гнапа офіційно зареєстрували кандидатом у президенти.

Читайте нас в Facebook и Тwitter, также подписывайтесь на канал в Telegram, чтобы всегда быть в курсе важных изменений в стране и мире.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: