fbpx
Сьогодні
10:52 07 Лют 2019

Волкер закликав Україну пустити росіян на вибори

Спеціальний представник Держдепу США з питань України Курт Волкер заявив, що Київ повинен допустити російських спостерігачів на вибори президента.

Адже невиконання цієї вимоги викличе питання щодо їх чесності. Свою думку він виклав на особистій сторінці у Twitter.

Разом з тим, Волкер підкреслив, що діяльність російських спостерігачів в Україні повинна суворо контролюватися структурою ОБСЄ.

Україна потребує спостерігачів Бюро з демократичних інститутів і прав, щоб довести, що вона дотримується демократичних стандартів. Інакше люди отримають привід для запитань до виборів. Добре, якщо російські спостерігачі будуть частиною (групи спостерігачів. — Ред.), але під владою БДІПЛ. Ніяких ігор. Україна потребує довіри до своїх демократичних інститутів", — написав він.

Вчора в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Бюро з демократичних інститутів і прав людини при ОБСЄ всупереч умовам, викладеним в запрошенні українською стороною, запропонувало включити двох громадян РФ до складу Місії зі спостереження за виборами Президента України 31 березня 2019 року.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: