fbpx
Сьогодні
16:21 07 Лют 2019

Світовий банк підтримав Уляну Супрун за "стійке лідерство у проведенні реформ"

Світовий банк підтримав медичну реформу Супрун

Світовий банк розраховує, що співпраця по медичній реформі в Україні продовжуватиметься з Уляною Супрун, яку за рішенням суду відсторонено від виконання обов'язків міністра. Про це повідомляється на Facebook сторінці Світового банку в Україні.

Повідомляється, що регіональний віце-президент Світового банку Сиріл Мюллер провів зустріч з Супрун, на якій сторони обговорили реформу охорони здоров'я. Мюллер зазначив, що з початку реформи первинної медико-санітарної допомоги 23 млн українців обрали сімейного лікаря, а 76% пацієнтів задоволені якістю послуг (порівняно з 10% у 2015 році).

"Цього року міністерство починає наступний етап реформ, включаючи реформу лікарень невідкладної допомоги, визначення гарантованого пакету пільг та розширення програм eHealth та телемедицини. World Bank Ukraine продовжуватиме підтримувати Україну на шляху впровадження медичної реформи, щоб кожен громадянин мав доступне і якісне медичне обслуговування. Ми чекаємо продовження нашого співробітництва з міністром Супрун і розвитку успіхів, досягнутих вже сьогодні", – заявив Мюллер.

Під час візиту в Україну регіональний віце-президент Світового банку Сиріл Мюллер зустрівся з в.о. міністра охорони…

Posted by World Bank Ukraine on Thursday, February 7, 2019

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: