fbpx
Сьогодні
13:26 07 Лют 2019

Супрун подякувала за підтримку громадянам, колегам і главі держави

Супрун подякувала за підтримку команді МОЗ, Гройсману та Порошенку.

В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун прокоментувала рішення Окружного адміністративного суду міста Києва про її відсторонення. Про це написала Супрун в Facebook

"Ніщо так не об'єднує українське суспільство як захист змін в медичній сфері. Дякую всім громадянам, громадським організаціям, медикам, асоціаціям та народним депутатам, які вчора висловили нашій команді підтримку та обурення суддівським свавіллям", – написала вона.

Також вона подякувала президенту Петру Порошенку, голові уряду Володимиру Гройсману, спікеру Ради Андрію Парубію.

"Дякую Петро Порошенко, Володимир Гройсман та Андрій Парубій за чітку позицію щодо підтримки трансформації охорони здоров'я України. Тепер нам треба оперативно врегулювати ситуацію, яка склалася", – йдеться в її повідомленні.

Ніщо так не об'єднує українське суспільство як захист змін в медичній сфері. Дякую всім громадянам, громадським…

Posted by Уляна Супрун on Wednesday, February 6, 2019

Нагадаємо, Окружний адміністративний суд Києва заборонив Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я. Рішення було прийнято за позовом нардепа від Радикальної партії Ігоря Мосійчука.

Пізніше члени Кабінету міністрів висловили стурбованість тиском, який здійснюється з метою зупинки реформування галузі охорони здоров'я під керівництвом команди МОЗ. Також про повну підтримку Супрун заявив президент Петро Порошенко.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: