Голова Херсонської облради подарував пансіонат організатору вбивства Гандзюк за тиждень до нападу на неї

Кримінальний авторитет Москал, який втік з країни від підозри в організації вбивства Гандзюк виявився прямо пов'язаним з головою Херсонської облради Владиславом Мангером. Мангера вже неодноразово називали замовником вбивства Гандзюк. Разом з Андрієм Гордєєвим та Євгеном Рищуком.

За тиждень до нападу юрист Мангера Андрій Мурашкін передав "Москалу" за безцінь базу відпочинку на узбережжі Чорного моря у селищі Лазурному. Про це пише Радіо Свобода.

Готель із власним пляжем на 57 номерів, доба проживання в якому сягає більш ніж двох тисяч гривень, дістався "Москалу" за символічну плату – всього 500 гривень на місяць. Договір укладений на 7 років. Він дійсний і досі.

Публічні заяви голови Херсонської облради в останній тиждень зводились до того, що він жодним чином не пов'язаний з бандитом, якого розшукують за організацію вбивства Каті Гандзюк, Олексієм Левіним (Москалом).

І тепер журналісти знайшли документальне підтвердження та покази свідків, що показують відверту брехню Мангера.

Нагадаємо, 28 січня, на засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної Ради щодо розслідування справи Катерини Гандзюк батько активістки виступив зі зверненням, у якому назвав імена політиків, які, на його думку, причетні до замовлення вбивства його доньки.

4 лютого активісти зібрались під Адміністрацією президента та офісом партії "Батьківщина", аби ще раз нагадати, що особи, причетні до вбивства Каті Гандзюк, не тільки на свободі, але й займають керівні посади у державних органах влади, а відтак мають можливість впливати на слідство.

Раніше Луценко пообіцяв назвати імена замовників до президентських виборів.

Свіжі дописи

  • Новини

У столиці Грузії проходить черговий протест через закон про “іноагентів”

У неділю, 28 квітня, в Тбілісі проходить акція протесту проти законопроєкту про "іноагентів" під гаслом… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

Старшокласникам викладатимуть курс “Агросфера”: навіщо це рішення

За сприяння Проєкт USAID "Економічна підтримка України"(Проєкт USAID) експерти громадської організації СвітОсвіт створили навчальний шкільний… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

Уже понад 30 000 пакунків з екопідгузками відправлено українським малюкам

У різних куточках нашої країни уже понад 30 тисяч українських родин в межах спільного проєкту… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

Ковтун став четвертим українським гімнастом в історії, який здобув два особистих “золота” на Євро

Спортсмен Ілля Ковтун став четвертим українським гімнастом в історії, що здобув два особистих "золота" на… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

У Вашингтоні пройшла акція на підтримку України: висадили соняшники під російським посольством

Українські активісти, дипломати, небайдужі громадяни США та інших країн третій рік поспіль висаджують перед посольством… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

П’єса-феєрія “Лісова пісня” Лесі Українки вийшла італійською

"Лісова пісня" (Il canto della foresta) Лесі Українки вийшла італійською мовою. У найбільшому італійському видавництві… Читати більше

Sunday April 28th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.