fbpx
Сьогодні
18:55 05 Лют 2019

У Києві вирішили змінити офіційний герб міста, буде проведено конкурс

Київська міська рада вирішила змінити офіційний символ столиці, для цього буде проведено конкурс на зображення "історичного" герба.

У міськраді пояснили, що існуючий герб Києва "не повною мірою відповідає принципам, правилам та традиціям європейської геральдики".

"Важливий момент, що ескізні проекти мають бути розроблені на основі історичних традицій з використанням відомих символів місцевого самоврядування Києва. Таким чином оновлений Герб столиці відповідатиме вимогам історії та сучасності водночас", – розповів заступник міського голови – секретар Київради Володимир Прокопів.

Наразі робоча група затвердила технічне завдання для майбутнього конкурсу. Деталі проведення конкурсу, його тривалість та терміни визначення переможців оголосять найближчим часом.

Згідно з умовами ТЗ, учасники конкурсу мають представити кольоровий та одноколірний ескізи герба міста Києва з урахуванням історичних традицій Києва, пояснювальну записку з геральдичним описом і обґрунтуванням композиції.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: