fbpx
Сьогодні
13:33 05 Лют 2019

Супрун тимчасово заборонили виконувати обов'язки міністра. У мережі розпочали флешмоб на підтримку

5 лютого Окружний адміністративний суд Києва тимчасово заборонив Уляні Супрун виконувати обов'язки на посаді в.о. міністра.

Про це повідомив нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук, позов якого і задовільнив суд.

За його словами, він звернувся до суду за дорученням Олега Ляшка. "Боротьба за життя і здоров'я українців триває!", – написав у своїй заяві депутат. Заборона діятиме до остаточного рішення суду, яке мають ухвалити 15 лютого.

"Позивачем було 1 лютого 2019 року подано до суду заяву про забезпечення адміністративного позову шляхом встановлення заборони Супрун Уляні Надії вчиняти будь-які дії, спрямовані на реалізацію компетенції (повноважень міністра – ред.)", – йдеться в ухвалі.

Суд частково задовольнив позов Мосійчука і заборонив Супрун на час розгляду адміністративної справи "вчиняти дії, спрямовані на реалізацію повноважень міністра охорони здоров'я".

Про позов вже висловилась сама Уляна Супрун. Вона зазначила, що насправді, це є черговою атакою на трансформацію системи охорони здоров'я. Дуже небезпечною атакою на всі зміни, які команда втілила за останній час. Супрун здивована тим, що це робиться руками депутата, якого вже свого часу спіймали на отриманні великого хабара

15 лютого суд проти мене.Розглядатиметься позов народного депутата Ігоря Мосійчука щодо відсутності у мене компетенцій…

Posted by Уляна Супрун on Monday, February 4, 2019

Про це вже висловився глава центру протидії корупції Віталій Шабунін.

Всі вже бачили, що реформований київський адмінсуд (ОАСК) заборонив Ульяні Супрун виконовути обов'язки міністра? Це той…

Posted by Vitaliy Shabunin on Tuesday, February 5, 2019

 

Також у Мережі запустили хештег "ПідтримуюСупрун". Зокрема до нього долучився голова громадської організації "Небайдужі" та колишній лідер одеського "Правого сектору" Сергій Стерненко із проханням "висловити також свою думку з приводу цієї ганебної ситуації".

Друзі, тут Олег Ляшко та його чудесна братія вирішили, що ми всі маємо помирати від неякісної медицини, що в лікарнях та…

Posted by Сергій Стерненко on Tuesday, February 5, 2019

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: