fbpx
Сьогодні
19:19 05 Лют 2019

Порошенко заявив, що повністю підтримує Супрун

Президент Петро Порошенко нагадав, що дав Уляні Супрун громадянство України перед тим, як вона стала виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я.

Про це він заявив під час виступу на щорічному прийомі компаній-членів Американської торговельної палати в Україні.

"Я як президент коментувати рішення суду за законом не маю права", – зазначив Порошенко.

"Пані Супрун має повну підтримку президента України. Я дуже ціную, що ми разом із пані Супрун, із урядом і парламентом, зробили в напрямку медичної реформи. Я дуже ціную ту допомогу, яку я отримую в питаннях запровадження сільської медицини", – додав він.

Наше економічне партнерство з ЄС та США ми розглядаємо як співпрацю у одному з дуже важливих вимірів єдиного і цілісного євроатлантичного простору. Україна є його невід'ємною частиною. Ми прагнемо водночас і в Євросоюз, і в НАТО, бо це наша спільна цивілізація. Про це говорив сьогодні на Щорічному прийнятті компаній-членів Американської торговельної палати в Україні.Завдяки Угоді про асоціацію нам відкрився європейський ринок. Економіка вистояла і почала зростати. І це власне, лише тепер відкриває можливості для зростання рівня життя людей. Ще більшого значення набуває ЗВТ з Євросоюзом, яка стала також і трампліном для виходу на інші ринки.Сподіваюся, у четвер ВР у другому читанні підтримає поправки до Конституції, які забезпечать незворотність руху України до ЄС і НАТО.

Posted by Петро Порошенко on Tuesday, February 5, 2019

"Хочу наголосити і нагадати, що питання громадянства належить до виключної компетенції президента України. Я нещодавно мав зустріч із пані Уляною – і наголошую: пані Уляна є громадянкою України відповідно до указу, який підписав президент Петро Порошенко", – заявив він.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: