fbpx
Сьогодні
Фото 11:58 05 Лют 2019

"Не просто вбили – катували": батько Гандзюк опублікував страшні фото опіків доньки з лікарні

Батько херсонської активістки Катерини Гандзюк Віктор опублікував знімки загиблої, після того як її облили кислотою, щоб їх побачили виконавці, замовники злочину та чиновники.

Про це Віктор Гандзюк написав у Facebook.

Гандзюк нагадав, що уже пройшло півроку з дня нападу на активістку і три місяці з дня смерті, однак замовників злочину досі не покарали.

"Дев'яносто шість днів у реанімаційному відділенні. Рани на все тіло. Спалене волосся. Обпечені очі. Постійний нестерпний біль. Тривалі виснажливі лихоманки. Чотирнадцять важких операцій. Щоденні перев'язки під наркозом. Літри перелитої крові", – написав він.

За його словами, активістка три місяці провела в лікарні, лежачи на спині на жорсткій сітці без матраца, подушки і ковдри.

гандзюк у лікарні

"Безсонні ночі. Тижнями зафіксовані руки та ноги. Тижнями їжа через трубочку. А в очах – надія та бажання вижити.
– Тату, я не помру?
– Ні, Катю. Ти ж одужуєш.
І до болю стиснуті мої кулаки, тільки б стримати сльози", – пише Віктор Гандзюк, завідувач відділення Херсонської міської клінічної лікарні імені Тропіних.

гандзюк у лікарні

"Я дуже хочу, щоб ці фото бачили виродки-виконавці – і ті, що за ґратами, і ті , що під арештом в затишних домівках поруч з юними дружинами, літніми батьками, імпортними протезами. Бачили організатори, замовники, що нині тремтять за кордоном та у високих кабінетах", – додав Гандзюк.

гандзюк у лікарні

Також він написав, що бажає, аби ці світлини побачили ті, хто фальсифікував та тормозив слідство і ті, хто продовжує це робити.

"Хай подивиться ці фото генеральний прокурор. Хай їх бачить гарант та його ймовірна конкурентка", – написав він.

На його думку, активістку не просто вбили, а жорстоко катували дев'яносто шість днів після нападу.

гандзюк

Нагадаємо, 28 січня, на засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної Ради щодо розслідування справи Катерини Гандзюк батько активістки виступив зі зверненням, у якому назвав імена політиків, які, на його думку, причетні до замовлення вбивства його доньки.

4 лютого активісти зібрались під Адміністрацією президента та офісом партії "Батьківщина", аби ще раз нагадати, що особи, причетні до вбивства Каті Гандзюк, не тільки на свободі, але й займають керівні посади у державних органах влади, а відтак мають можливість впливати на слідство.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: