fbpx
Сьогодні
10:52 04 Лют 2019

Військові перевірили бойову готовність однієї з найпотужніших українських реактивних систем

Військовослужбовці відпрацювали завдання на швидкість переміщення установки і точність її наведення бойових розрахунків РСЗВ "Смерч"

Бойову готовність підрозділів реактивної артилерії, а саме бойових розрахунків РСЗВ "Смерч", перевірили за наказом командувача Об'єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєв. Про це повідомили в штабі ООС.

"За наказом командувача Об'єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєв була здійснена перевірка бойової готовності підрозділів реактивної артилерії, а саме бойових розрахунків РСЗВ" Смерч ", – йдеться в повідомленні прес-центру.

Підкреслюється, що українські військові відпрацювали завдання на швидкість переміщення установки і точність її наведення.

"Результати перевірки показали, що підрозділи системи РСЗВ" Смерч "готові до застосування, а військовослужбовці добре навчені, що, безумовно, є наслідком постійних тренувань і занять з особовим складом, які проводяться в Об'єднаних силах", – додали в штабі.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: