fbpx
Сьогодні
Підтримай! 18:41 04 Лют 2019

У Києві пройде зимовий день "Велосипедом на роботу"

У п'ятницю, 8 лютого, Київ приєднається до зимового дня «Велосипедом на роботу», який відзначають в усьому світі.

Громадська організація «Асоціація велосипедистів Києва» запрошує всіх охочих приєднатись до флешмобу, поїхавши велосипедом на роботу, і зустрітись перед роботою на Майдані Незалежності.

«Клімат не є перешкодою для їзди на велосипеді в Києві протягом усього року, і це доводить приклад скандинавських країн Швеції чи Данії. Ми показуємо приклад у Києві та закликаємо місто створювати велосипедну інфраструктуру й утримувати дороги взимку в чистому стані», – пояснюють мету флешмобу в Асоціації велосипедистів Києва.

Зимовий день Велосипедом на роботу проходить 8 лютого в усьому світі. Усім охочим пропонують відмітитися на сайті, де на інтерактивній карті буде видно, яке місто світу є найбільш велосипедним взимку.

Заохочуйте друзів, сусідів та колег приєднуватися, домовляйтеся про місце зустрічі та збирайте невеликі групи. Приїжджайте всім офісом на роботу велосипедами. Їхати разом – завжди веселіше та безпечніше. «Їздити велосипедом на роботу – це не лише весело та бадьоро. Користувались велосипедом як транспортом для щоденних поїздок на роботу, навчання чи у справах корисно для здоров'я, гаманця та екології. Ми впевнені, що такі зустрічі надихають все більше людей вибирати велосипед замість авто або маршруток. Поїздка на роботу велосипедом пробуджує краще за будь-яку каву. Давайте покажемо, що зима та велосипеди у Києві сумісні!», – закликає АВК.

Як їздити велосипедом у холодну пору року, дивіться у статті.

Також ви можете приєднатись до волонтерської команди та допомогти на Майдані.

Програма зимового флешмобу «Велосипедом на роботу»:

8:00-8:30 – старт учасників флешмобу з різних районів Києва.
9:00-9:30 – зустріч усіх на Майдані Незалежності, ранкова кава, спілкування, музика.
09:25-9:30 – традиційне спільне фото.
9:30-10:00 – спілкування за кавою та від'їзд на роботу.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: