fbpx
Сьогодні
13:29 04 Лют 2019

Радіо "Промінь" вперше запустило віжуал-студію

Про це повідомили радійники на своїй фейсбук-сторінці «UA: Радіо Промінь».

«Вперше за 53 роки існування радіо "Промінь", у оновленій, студії радіостанції запускається visual-студія. Тепер ви зможете нас не лише чути, а й бачити пряму трансляцію на нашій сторінці у facebook», – проаносували на «Промені».

На фейсбук-сторінці у першій прямій трансляції є невеликі технічні неполадки, наприклад, коли ведучі пішли зустрічати гостей і ввімкнули музику, одночасно звучала і музика, і заставка «Люби музику – це взаємно. Радіо Промінь».

Наступна трансляція розпочнеться о 12: 03, можна буде подивитися наживо, що відбувається у студії  під час шоу «ДеньПРО».

Варто додати, що у багатьох програмах на сьогодні гостями є учасники нацвідбору на «Євробачення-2019».

Також будуть доступні і інші програми, які виходять у прямому ефірі. Зокрема, ведуча Галина Бабій зазначила, що відтепер її авторську програму «Династії» теж можна буде дивитися на фейсбук-сторінці «Променя».

«UA: Радіо Промінь» — другий канал Українського радіо, входить до Національної суспільної телерадіокомпанії України. За форматом — музично-розмовна молодіжна радіостанція. Стала першою в Україні FM-радіостанцією, яка пропонувала слухачам прилучатись до розмови у прямому ефірі на актуальні теми.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: