fbpx
Сьогодні
15:29 04 Лют 2019

Мінінформполітики випустить книгу про інформаційні спецоперації проти України

Як пишеться в анонсі презентації, "Біла книга – це збірник фейків російської пропаганди, спрямованих на підрив територіальної цілісності України та її дискредитацію на міжнародній арені"

Про це повідомляється в анонсі презентації.

Вона структурована у вигляді набору "серіалів" (наративів) з декількома "сезонами" (піднаративами) в кожному, які показують послідовне використання одних і тих самих тем російськими пропагандистами протягом 2014-2018 років.

У "Білій книзі" авторський колектив Міністерства показав, які теми найбільш часто використовувалися в інформаційних атаках на Україну, яким чином вони розгорталися та якими каналами поширювалася дезінформація.

Презентуватиме дослідження заступник Міністра інформаційної політики України Дмитро Золотухін.

Він зазначає, що не випадково одного разу Міністр закордонних справ України Павло Клімкін, якось сказав, що РФ бреше в промислових масштабах.

Він пише, що: "Це – реальність. Дійсно, фейки і брехню вигадали не вчора і не в Кремлі. Однак тільки кремлівська верхівка збудували багатомільярдну індустрію продукування брехні, яку ми називаємо КРЕМЛІВУД.

Якщо Голівуд – це "фабрика мрій", то Кремлівуд – це фабрика брехні."

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: